G. Lenting van KPMG Advisory naar Deloitte Risk Services

03 maart 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KPMG Advisory Partner Gerrie Lenting (39) heeft per 1 maart 2012 de overstap gemaakt naar Big Four concurrent Deloitte. Bij KPMG was hij verantwoordelijk voor de forensic praktijk. Binnen Deloitte wordt hij partner bij Risk Services en zal hij bijdragen aan de verdere uitbouw van de Europese Reputation & Financial Crime praktijk. 

Gerrie Lenting heeft een uitgebreide (inter)nationale ervaring op de risk gebieden forensic, governance en compliance. Hij is onder meer gespecialiseerd in complexe financiële onderzoeken, reputatie risico management en fraude- en corruptiebestrijding. 

Over Gerrie Lenting
Gerrie Lenting heeft meer dan 15 jaar gewerkt voor KPMG. Na afronding van zijn studie Accountancy & Audit aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam (HES) begon hij zijn carrière bij Deloitte als Auditor. Na een dienstverband van 1 jaar maakte hij in september 1995 de overstap naar KPMG. Tussen 1995 en begin 2005 werkte hij in de forensic praktijk van KPMG Nederland. In februari van dat jaar vertrok hij naar Australië, waar hij Associate Director werd en de Fraud Risk Management service line leidde. Circa 2,5 jaar later keerde hij terug bij KPMG Nederland, waarna hij in october 2009 partner werd bij KPMG Advisory.