BearingPoint wordt Nederlandse consultingpartner van Freshworks

07 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Freshworks, een wereldwijde aanbieder van softwareoplossingen, heeft sinds kort BearingPoint aan zijn zijde, als adviespartner in Nederland.

Meer dan 60.000 bedrijven wereldwijd maken gebruik van de systemen en platforms van Freshworks binnen hun verkoop-, marketing- en klantenserviceteams. Het bedrijf biedt oplossingen voor onder meer sales management, marketingautomatisering, klantrelatiebeheer en klantenservice.

Als officiële partner van Freshworks kan BearingPoint zijn klanten helpen bij het implementeren van Freshworks-oplossingen en/of het maken van professionaliseringsslagen voor hoe deze systemen worden ingezet.

BearingPoint wordt Nederlandse consultingpartner van Freshworks

Marc van Liempd, partner bij BearingPoint, laat weten BearingPoint door het partnership zijn dienstenaanbod voor commerciële klanten kan versterken. “Hierdoor kunnen we organisatie helpen om optimaal in te spelen op veranderende klantverwachtingen door digitale transformatie-initiatieven te versnellen.”

“De CX-oplossingen van Freshworks zullen onze klanten in de retailsector helpen om hun klantinteracties te stroomlijnen en de productiviteit van medewerkers te verhogen”, geeft Van Liempd een voorbeeld. “Hierdoor verbetert bovendien de klanttevredenheid en zorgen we voor een verbeterde operational excellence.”

Hetzelfde geldt voor de klanten van het bedrijf die zich toeleggen op after-sales en klantenservice. Van Liempd: “Door deze samenwerking kunnen onze klanten gebruik te maken van de AI-enabled customer service-oplossingen van Freshworks, in combinatie met de uitgebreide consultancy-expertise van BearingPoint.”

“Dit zorgt voor een maximale operational excellence en verbetert zowel de klanten- als medewerkerstevredenheid.”

Martijn Simons, Senior Sales Director en General Manager van de Benelux & Nordics-regio bij Freshworks, laat weten dat het Amerikaanse bedrijf verheugd is om BearingPoint te verwelkomen binnen de groep van Nederlandse partnerbedrijven. “Door samen te werken met BearingPoint kunnen we ons marktbereik uitbreiden, een sterkere voet aan de grond krijgen in belangrijke sectoren in Nederland en gespecialiseerde adviesdiensten aanbieden.”

“Zo helpen we lokale bedrijven met het ontwikkelen en implementeren van hun strategische roadmaps, voor digitale transformatie en groei”, besluit Simons.