Michiel Dorenbos sluit zich aan bij Tax-praktijk van RSM

06 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RSM heeft zijn Tax-praktijk in Amsterdam uitgebreid met Michiel Dorenbos, die meer dan twintig jaar ervaring in het vak met zich meebrengt.

Dorenbos gaat zich bij RSM onder andere richten op nationale en internationale btw-advisering op het gebied van supply chain, btw-risicobeheersing en -optimalisatie, fiscale ondersteuning bij fusies en overnames en compliance.

“Mijn doel op het gebied van btw is om te voldoen aan de behoeften van alle belanghebbenden”, aldus Dorenbos. “Voldoen aan andermans verwachtingen is wat mij motiveert om te allen tijde kwaliteit te leveren. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes en de verdere groei van RSM door mijn expertise en ervaring in te zetten.”

Michiel Dorenbos sluit zich aan bij Tax-praktijk van RSM

Dorenbos is benoemd tot director, een positie die hij hiervoor ook bekleedde bij de kleinere branchegenoot CROP accountants & adviseurs. Eerder werkte hij ook bij Deloitte en EY (in totaal twaalf jaar) en was hij jarenlang als zelfstandig adviseur actief bij verschillende klantorganisaties.

Marco Jansze, partner bij RSM in Amsterdam, is blij met de komst van Dorenbos. “Michiel is een energieke, betrokken en ervaren hands-on btw-specialist met een brede kennis van btw bij nationale en internationale vraagstukken.”

Richard de Grave, director binnen de Tax-praktijk, voegt toe: “De combinatie van zijn theoretische en praktische btw-achtergrond en (project)managementvaardigheden stelt hem in staat om op een heldere manier te communiceren over complexe btw-zaken en een pragmatische en efficiënte aanpak toe te passen. Hij past daardoor perfect bij de RSM-familie.”

RSM telt in ons land meer dan 675 medewerkers, verspreid over acht locaties door het land.