Sanne Visser benoemd tot nieuwe directeur van Zeelenberg

06 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Cees Zeelenberg geeft na bijna 30 jaar aan het hoofd van Zeelenberg het stokje over aan Sanne Visser, die per 1 juni leidinggeeft aan de zakelijke dienstverlener uit Den Bosch.

Zeelenberg is een adviesbureau gespecialiseerd in werving & selectie, interim management, assessments en organisatieadvies binnen de HR-afdeling. Het bedrijf heeft zo’n 30 medewerkers en werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector.

“Het is een eer om de rol van directeur bij Zeelenberg op me te nemen en in de voetstappen te treden van oprichter en naamdrager Cees Zeelenberg”, zegt Visser over haar aansteling.

Sanne Visser benoemd tot nieuwe directeur van Zeelenberg

Visser brengt bijna dertig jaar aan ervaring mee naar haar nieuwe rol. Na vroege loopbaanervaring te hebben opgedaan in de marketing, sales en communicatie, groeide ze uit tot directeur bij verschillende bedrijven, met name in de mediawereld. Als interim-manager bekleedde ze tal van bestuurs- en managementrollen. De afgelopen periode was Visser directeur bij Compagnon, een werving & selectiekantoor uit Zoetermeer.

“Het devies van Zeelenberg is ‘mensen maken het verschil’, en daar geloof ik heilig in”, motiveert ze haar keuze voor het bureau. “Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met mijn ervaren collega’s en wil met hen aan de slag om onze klanten te helpen en ontzorgen bij het vinden van de beste talenten en het realiseren van hun organisatiedoelen.”

De nieuwe directeur is vastbesloten om de rijke traditie van Zeelenberg voort te zetten. “Mijn focus en aandacht zal dus ook liggen bij het versterken van onze dienstverlening en onze eigen mensen. We blijven ons inzetten voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerk.”

Oprichter Zeelenberg reageert verheugd op de komst van zijn opvolger: “Met haar lange staat van dienst in commerciële rollen bij verschillende uitgevers en de wereld van arbeidsbemiddeling, brengt Sanne een verfrissende nieuwe dynamiek naar Zeelenberg. Ik wens haar heel veel succes in haar rol als directeur. Ik hoop ook in de toekomst nog betrokken te blijven, maar laat de leiding vol vertrouwen bij Sanne.”

Zeelenberg maakt sinds eind 2022 deel uit van Umon, een groep van zakelijke dienstverleners die verder bestaat uit DUX en OnlyHuman.