Zeelenberg sluit zich aan bij branchegenoten DUX en OnlyHuman

29 december 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zeelenberg, een zakelijke dienstverlener uit Den Bosch, heeft zich aangesloten bij Umon, een samenwerkingsverband tussen branchegenoten DUX en OnlyHuman.

De reis van Umon begon in augustus 2019, toen DUX en OnlyHuman hun activiteiten op het gebied van executive search en werving & selectie samenvoegden. De nieuwe groep ging door het leven als DUX OnlyHuman. Vorige maand werd het moederbedrijf van de twee labels omgedoopt tot Umon.

Met de toevoeging van Zeelenberg bouwt Umon zijn werving & selectie- en interim management-diensten uit, vooral in de publieke sector. Het kernteam van Umon groeit hiermee met zo’n 25 medewerkers naar meer dan 60 professionals.

Teamleden van Zeelenberg en Umon

Martin Staats, directeur van Umon, zegt over de deal: “Onder de Umon-groep werken vanaf nu drie professionele bedrijven samen. Het verbreden van onze basis past bij de groeistrategie, waarmee we onze dienstverlening nog verder kunnen laten groeien. Verenigd in Umon maken wij het verschil. Voor organisaties. Voor professionals. En voor de publieke sector.”

Nieuwkomer Zeelenberg werd in 1995 opgericht door Cees Zeelenberg, die nog steeds de leiding heeft. “In mijn zoektocht naar een manier om de continuïteit van het bureau te waarborgen, heb ik diverse opties overwogen. Het vinden van een partner binnen het publieke domein die vanuit dezelfde waarden werkt, was voor mij een belangrijke voorwaarde. Met Umon is dit uitstekend gelukt.”

Dux is voornamelijk actief binnen de charitatieve, culturele en non-profit-sector. OnlyHuman richt zich op communicatie- en marketingfuncties. Zeelenberg richt zich vooral op het invullen van vaste en interimfuncties op directie- en managementniveau in de publieke sector.

“DUX, OnlyHuman en Zeelenberg bundelen hun krachten om samen sterker in de markt te staan en verder te kunnen groeien. De bedrijven blijven allemaal hun eigen gezicht houden in de markt”, aldus Staats.