Moore DRV breidt team in Zuid-Holland uit met Ruitenburg

30 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Moore DRV heeft zijn positie in Zuid-Holland een flinke boost gegeven met de overname van Ruitenburg, een branchegenoot met rond de 300 medewerkers.

Met de komst van Ruitenburg verwelkomt Moore DRV zo’n 300 nieuwe collega’s verspreid over kantoren in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis. Hiermee groeit Moore DRV door naar 1.300 werknemers en 17 vestigingen door het land.

Marco Utermark, bestuursvoorzitter van Moore DRV, laat weten dat de overname in lijn is van de strategie van het accountants- en advieskantoor om door te stoten tot de top-10 in de branche. Met Ruitenburg aan boord is deze doelstelling gehaald.

Moore DRV breidt team in Zuid-Holland uit met Ruitenburg

“We zien veel mogelijkheden om onze waarde voor ondernemers in de echte economie en voor onze mensen verder te verhogen. Daarvoor is groei naar een top-10 positie in de sector nodig”, legt Utermark uit.

Met een plus van €30 miljoen en nu een gecombineerde omzet van rond de €140 miljoen dendert Moore DRV de top 10 binnen. Volgens cijfers van vakblad AccountancyVanmorgen staat het bedrijf op plek 7 (gemeten in omzet), net voor Mazars (binnenkort Forvis Mazars).

De directie van Moore DRV laat in een persverklaring weten nog meer overnames te willen sluiten dit jaar. Eerder werden onder meer ook Trivent (Midden- en Oost-Brabant) en Rijkse (Zeeland en Barendrecht) ingelijfd. “We willen toonaangevend worden en blijven, met behoud van onze cultuur en onze kernwaarden”, aldus Utermark.

Jan-Pieter Bood, bestuursvoorzitter van Ruitenburg, zegt dat het bureau koos voor aansluiting met Moore DRV vanwege de synergiën in dienstverlening en de culturele match.

“De mensgerichte cultuur en de ruimere ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers waren voor ons de belangrijkste redenen om aan te sluiten bij Moore DRV”, zegt Bood. “Ook de specialistenteams en het netwerk Moore Global geven ons nieuwe mogelijkheden om meer betekenis te hebben voor cliënten.”