Certus Groep verwelkomt Nina de Koning en Niels van Dam

28 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Certus Groep heeft het team uitgebreid met twee nieuwe professionals: Nina de Koning en Niels van Dam.

Niels van Dam maakt inmiddels al een aantal maanden deel uit van Certus Groep, een organisatieadviesbureau voor de publieke sector. 

In zijn rol als adviseur werkt hij met lokale overheidsorganisaties aan transitieopgaven binnen het fysiek domein. Hij ondersteunt opdrachtgevers met strategische personeelsplanning en persoonsbemiddeling.

Certus Groep verwelkomt Nina de Koning en Niels van Dam

Nina de Koning is begin deze maand als interim adviseur gestart bij het organisatieadviesbureau voor de overheid. Ze richt zich vanuit haar achtergrond op vraagstukken binnen het sociaal domein en de bedrijfsvoering.

Als extern adviseur namens Certus Groep ligt haar focus op gemeentelijke opdrachtgevers. “Als adviseur kijk ik graag samen met ambtenaren naar de best mogelijke manier om resultaat te behalen voor de interne teams en samenwerkingspartner, waarbij het menselijke aspect centraal staat”, zegt Nina over haar rol.

Nina maakt de overstap vanuit gemeente Tilburg, waar ze de afgelopen drie jaar werkzaam was, meest recentelijk als adviseur public affairs. “Ik ben erachter gekomen dat mijn hart bij het sociaal domein ligt. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde ben ik opgeleid om de bedrijfsvoering binnen organisaties te optimaliseren. Voor mij is deze overstap dan ook een geweldige volgende stap in mijn loopbaan.”