RSM naamgever van kwart marathon bij ASML Marathon Eindhoven

17 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RSM heeft zich opnieuw als sponsor verbonden aan de ASML Marathon Eindhoven. Vorig jaar was het al naamgever van het City Run-onderdeel (5 km), en nu verbindt RSM zijn naam de komende twee jaar tevens aan de kwart marathon.

De jaarlijkse ASML Marathon Eindhoven staat bekend om zijn inspirerende sfeer, waarbij duizenden deelnemers van over de hele wereld samenkomen om hun grenzen te verleggen tijdens het populaire hardloopevenement. Dit jaar wordt de marathon alweer voor de veertigste keer gelopen.

Vorig jaar verbond wereldwijd assurance- en adviesorganisatie RSM zich als naamgever aan de City Run, een parcours van 5 kilometer dat de lopers dwars door de lichtstad voert.

RSM naamgever van kwart marathon bij ASML Marathon Eindhoven

Het event kent ieder jaar bovendien tal van grotere afstanden, zoals de klassieke 42 kilometer (en 195 meter), de halve of kwart marathon, evenals kleinere parcours voor de heel jonge deelnemers (1,5 en 2,5 km).

Dit jaar, ter gelegenheid van de jubileumeditie van de ASML Marathon Eindhoven, heeft RSM zich voor minimaal twee jaar als naamgever verbonden aan de kwart marathon (voortaan dus de ‘RSM Kwart Marathon’). Het besluit komt voort uit het succes en de groei van de marathon op alle afstanden. RSM laat weten dat het kantoor hiermee tevens zijn toewijding toont aan zijn kernwaarden betrokkenheid, verantwoordelijkheid, eigenzinnigheid en vernieuwing.

Koen Dekker, partner bij RSM in Eindhoven, over het belang van de hernieuwde samenwerking: “Met dit partnership willen we onze regionale betrokkenheid versterken en sterke persoonlijke relaties opbouwen met klanten en studenten. Bij RSM staat vitaliteit hoog in het vaandel, waardoor het mooi is om dit te kunnen benadrukken via dit sponsorschap en we collega’s kunnen enthousiasmeren om deel te nemen aan dit prachtige evenement in oktober. We zijn bovendien bijzonder trots dat RSM bijdraagt aan de jubileumeditie van de ASML Marathon Eindhoven, die haar 40e editie viert.”

“Met meer dan 27.000 inschrijvingen had ASML Marathon Eindhoven afgelopen editie een recordaantal deelnemers”, laat Rozemarijn Heijman weten namens de organisatie van ASML Marathon Eindhoven. “We zien een sterke groei, vooral op de laagdrempelige afstanden zoals de City Run en kwart marathon.”

Ze is dan ook verheugd over het sponsorschap van RSM: “De samenwerking met RSM, een internationaal gerespecteerde organisatie met sterke lokale betrokkenheid, zal ons helpen om ons evenement verder te laten groeien en nog meer mensen in beweging te brengen.”

Met 57.000 professionals, actief in meer dan 120 landen, geldt RSM als een van ’s werelds grootste assurance- en adviesnetwerken. In Nederland beschikt RSM over acht kantoren, waaronder sinds 2020 een in Eindhoven.