IT-intermediar Elevation Group benoemt nieuwe directie

01 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

IT-staffingorganisatie Elevation Group heeft per vandaag een nieuwe directie aangesteld, bestaande uit Marc Voskuilen (CEO), Michiel Mulder (CMPO) en Olivier Macpherson (CFO).

Het drietal neemt het stokje over van oprichters Chris Wood en Floris Bouwman, die de transitie maken naar een non-executive rol in het bestuur.

Elevation Group is sinds de oprichting in 2012 uitgegroeid tot een organisatie met circa 300 werknemers verspreid over kantoren in Amsterdam, Den Bosch en Düsseldorf. Het netwerk van IT-specialisten telt meer dan 30.000 professionals.

IT-intermediar Elevation Group benoemt nieuwe directie

V.l.n.r.: Michiel Mulder, Marc Voskuilen en Olivier Macpherson

“De beslissing voor de benoeming van de nieuwe directie is ingestoken door de snelle groei van onze organisatie en een daarbij horende strategie”, aldus Wood. “Een vers directieteam met ruime ervaring in andere grote organisaties is hierbij van enorm toegevoegde waarde. Floris en ik geven de dagelijkse leiding met veel vertrouwen in handen van dit team.”

Elevation Group groeit al jaren sneller dan de markt. Vorig jaar mocht het bureau zich winnaar noemen van de FlexTopGroeier in de omzetklasse €50 tot €150 miljoen. Ook wist het een gouden FD Gazellen Award in de wacht te slepen in de categorie groot in regio west.

Marc Voskuilen is sinds begin dit jaar aan boord bij Elevation Group. Hij verdiende zijn sporen in de IT-staffing eerder bij SThree, waar hij een belangrijke rol speelde in de uitbouw van het bedrijf in Nederland en Spanje.

Michiel Mulder is nu twaalf maanden aan boord bij Elevation Group. Hij werkte eerder zeven jaar bij Hema, waar hij in zijn laatste rol als Director Brand & Marketing verantwoordelijk was voor de merkgroei. Ook werkte hij tien jaar voor AS Watson.

Olivier Macpherson is een ervaren finance-specialist. Tijdens zijn tien jaar bij PageGroup groeide hij uit tot Regional Finance Director voor de regio Noord-Europa en Duitsland Ook bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in de bankensector (ABN Amro en Royal Bank of Scotland) en werkte hij in de consultancy bij PwC.