Mazars Director Otto Kempkes partner bij Grant Thornton

09 juli 2011 Consultancy.nl

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft per 1 juli 2011 Otto Kempkes (41) tot partner benoemd. Kempkes is afkomstig van concurrent Mazars waar hij sinds 2009 director controlepraktijk was op de Goudse vestiging. Door de benoeming van de ervaren accountant heeft Grant Thornton in totaal 50 partners. 

Otto Kempkes besloot om over te stappen naar Grant Thornton door het besluit van Mazars om haar kantoor in Gouda te verplaatsen naar Capelle aan den Ijssel. Otto Kempkes: “Grant Thornton is toonaangevend in de branche en heeft een sterke positie in de regio’s waar zij gevestigd is. Ook heeft zij ambitieuze groeidoelstellingen. Ik draag graag bij aan het uitbouwen van de regionale cliëntportefeuille als het gaat om grote en middelgrote – tevens internationaal opererende – ondernemingen. Betrokkenheid, nabijheid en specialisatie zijn mijns inziens belangrijke ingrediënten om een goede accountant-adviseur van je cliënt te zijn.”  

Over Otto Kempkes
Otto Kempkes begon in 1992 zijn carrière bij Berk in Rotterdam als assistent accountant in de controlepraktijk na het afronden van de HES. In 1998 stapte hij over naar Volte waar hij tot 2006 in de controlepraktijk werkte terwijl hij in 2003 de titel registeraccountant behaalde aan Nivra Nyenrode. In 2006 maakte Kempkes de overstap naar Mazars in Gouda waar hij als senior manager leiding ging geven aan de controlepraktijk en lid werd van het management-team. Sinds 2009 had hij daar de rol van director. Tevens is hij lid van diverse sociëteiten en business clubs in de regio.

Nieuws