Conclusion FIT adviseur behaalt Microsoft certificering

22 augustus 2011 Consultancy.nl

Maarten Piederiet, Senior Consultant bij adviesbureau Conclusion Future Infrastructure Technologies (FIT), heeft onlangs als één van de eersten van Nederland de titel Microsoft Certified Master Exchange Server 2010 behaald. Hij behaalde de certificering met ‘Best in Class' cijfers na een intensieve training van drie weken bij Microsoft in de Verenigde Staten.

ICT adviesbureau Conclusion Future Infrastructure Technologies heeft circa 200 consultants en is onderdeel van Conclusion

Een mastercertificering van Microsoft is de hoogste certificering op productniveau. De Masters onderscheiden zich met de meest verregaande kennis van een Microsoftproduct. Op dit moment zijn in Nederland slechts twee mastertitels voor Exchange Server 2010 vergeven: het wordt gezien als een zeer exclusieve en hoogstaande titel van productkennis. Gecertifieerde consultants Exchange Server 2010 zijn experts in architectuur, migraties, installaties, deepdive troubleshooting en beheer van MS Exchange Server 2010.

Maarten Piederiet: "Ik heb de afgelopen weken met veel plezier en interesse de training gevolgd en het examen afgelegd bij Microsoft in de VS. We zijn daarbij erg diep ingegaan op technische aspecten van Exchange Server 2010. Voor mij was dit vooral een leerzame ervaring waardoor ik nu nog beter in staat ben de vraagstukken van onze klanten op te lossen" 

Jolanda Bastiani, directeur bij Conclusion FIT: "We zijn erg blij en vooral trots op de prestaties van Maarten. Hij heeft hier erg hard voor gewerkt en deze beloning meer dan verdiend! Wij investeren heel veel in de kennis en kunde van onze medewerkers. Enerzijds door reguliere trainingen en workshops maar anderzijds door R&D ontwikkeling, bijvoorbeeld door complexe en innovatieve omgevingen te bouwen in onze Futurelab. Uiteraard maken onze klanten en leveranciers het ook mogelijk met hen onze kennis toe te passen. Het is geweldig om te zien dat dit succesvol wordt opgepakt en uiteindelijk resulteert in gecertificeerde kennis: het geeft onze opdrachtgevers duidelijkheid en het geeft aan dat Conclusion staat voor aantoonbare kwaliteit!" 

Nieuws