Devoteam wederom top Google Cloud Sales Partner in EMEA-regio

18 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Voor alweer het vijfde jaar op rij is Devoteam erkend als een Google Cloud top Sales Partner voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Ieder jaar zet Google Cloud tijdens zijn Partner of the Year Awards tal van zijn wereldwijde partners in de schijnwerpers, voor de belangrijke bijdragen of prestaties die zij in het afgelopen jaar hebben neergezet. Uit de honderden partners worden winnaars bepaald binnen categorieën als services, sales, technology, training, industry en social impact.

De afgelopen vier jaar kwam Devoteam steevast bovendrijven in de categorie Sales Partner of the Year – en deze editie is dat niet anders. De IT-consultancy won voor de vijfde keer op rij binnen de EMEA-regio.

Devoteam wederom top Google Cloud Sales Partner in EMEA-regio

Met de Sales Partner of the Year-award wordt Devoteam erkend voor zijn bijdrage aan de aanhoudende groei van het Google Cloud-ecosysteem. Devoteam levert end-to-end-dienstverlening aan organisaties, van strategie en ontwerp tot het daadwerkelijk bouwen, migreren en implementeren van cloudoplossingen. Daarnaast biedt het internationale advieskantoor (hoofdkantoor: Parijs) Google Cloud managed service-ondersteuning.

Naast de regionale award wist Devoteam bovendien twee lokale prijzen binnen te slepen: de Google Cloud Sales Partner of the Year-award (Zweden) en de Google Cloud Services Partner of the year-award (Denemarken).

“We zijn ontzettend vereerd om erkenning te krijgen van Google Cloud met deze prestigieuze prijzen”, reageert Sébastien Chevrel, Group Managing Director van Devoteam. “Deze erkenningen laten de toewijding en expertise van ons gehele team zien. Hun inzet om onze klanten voortdurend te ondersteunen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen met behulp van Google Cloud-oplossingen staat aan de basis van deze prestatie.”

Devoteam is actief in ruim 20 landen in Europa. De Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Den Haag.

De andere regionale Sales Partner of the Year Awards gingen naar Deloitte (Noord-Amerika), Megazone Soft (regio Azië-Pacific), SantoDigital (Latijns Amerika) en Mantel Group (Oceanië).