Protiviti neemt SharePoint specialist SusQtech over

04 januari 2013 Consultancy.nl

Internationaal adviesbureau Protiviti heeft SusQtech gekocht, een Amerikaans ICT-adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in Microsoft SharePoint. Met de acquisitie van SusQtech heeft Protiviti meer mogelijkheden gekregen om op Microsoft gebaseerde consultingdiensten te leveren. Circa zestig consultants van SusQtech maken de overstap naar de IT advisory-praktijk van Protiviti.

SusQtech is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Washington D.C. en Chicago. Drie medewerkers van SusQtech - Mike Steadman (CEO), Rob Hustick (President) en Jim LaRocca (EVP) – zijn benoemd tot Managing Director binnen het financiële adviesbureau.

Protiviti - SusQtech

“Door de IT-adviesdiensten van SusQtech en Protiviti te combineren, zijn we in staat nog meer bedrijven te helpen om het meeste uit hun Microsoft-technologie te halen”, zei Joseph Tarantino, CEO van Protiviti. “De toevoeging van SusQtechs grote technische talent en strategische relaties zullen de groei van onze internationale IT Consulting-praktijk verder stimuleren.” Naast adviseringsdiensten ondersteunt SusQtech ook opdrachtgevers met SharePoint-training en diensten op het gebied van customer service (klantenservice).

Nieuws

Meer nieuws over