Roel Moradi en Daniël Breunese director bij Yellowtail Conclusion

10 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Yellowtail Conclusion heeft zijn seniorteam versterkt met twee nieuwe directors.

Roel Moradi is gestart als director binnen de servicelijn Pensioenen & Vermogen. Hij gaat zich vooral bezighouden met het adviseren over de toepassing van slimme technologie (met name generatieve AI) bij pensioenaanbieders en vermogensbeheerders, met focus op technologie, processen, security én mens.

Moradi maakt de overstap vanuit APG, waar hij meer dan vier jaar werkzaam was, meest recentelijk in de rol van Transformation Lead Tech & Customer Services. Eerder werkte hij jarenlang voor business consultancy CQM.

Roel Moradi en Daniël Breunese director bij Yellowtail Conclusion

Roel Moradi en Daniël Breunese

“De uitdagingen en kansen in de pensioen- en vermogenssector zijn enorm”, zegt Moradi over zijn aanstelling. “Ik geloof sterk in het benutten van technologische innovaties om efficiëntie te verbeteren en financiële planning toegankelijker te maken. Aansluiten bij de belevingswereld van de eindgebruiker is essentieel. Samen met het team van Yellowtail Conclusion streef ik ernaar onze klanten te begeleiden naar een financieel veiligere toekomst.”

Eerder trad Daniël Breunese al toe tot het team van Pensioenen & Vermogen. Hij werkte hiervoor jarenlang bij Keylane, een leverancier van techplatforms aan verzekeraars en pensioenpartijen. Als consultant en director projecten leverde hij een belangrijke bijdrage aan verschillende IT-implementatieprojecten binnen de sector.

Hij blijft zich richten op IT-implementatieprojecten, en zal ook een rol spelen in de dienstverlening van Yellowtail Conclusion gericht op de Wet toekomst pensioenen.

“Bij Yellowtail Conclusion krijg ik een unieke kans om bij te dragen aan de vooruitgang in een sector die het leven van mensen echt kan verbeteren”, zegt Breunese over zijn nieuwe rol. “De impact die we kunnen maken op de manier waarop individuen hun pensioen en vermogen benaderen, is enorm. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en passie in te zetten voor onze doelen.”

Robin Bouman, managing mirector van Pensioenen & Vermogen binnen Yellowtail Conclusion, reageert verheugd op de komst van de twee aanwinsten. “Deze benoemingen onderstrepen onze toewijding aan innovatie en klantgerichtheid binnen de sector, essentieel in de snel veranderende wereld van pensioenen en vermogensbeheer.”