Ernst Heins en Erald Kahmann sluiten zich aan bij HKA

09 april 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

HKA heeft zijn nieuwe Nederlandse kantoor versterkt met twee zeer ervaren senior professionals: Ernst Heins en Erald Kahmann.

Zowel Heins als Kahmann is benoemd tot Associate Director, in navolging van de opening van het eerste kantoor van het wereldwijde adviesbureau in Nederland. De nieuwe uitvalsbasis in Rotterdam is het negende kantoor van HKA in Europa en richt zich op de gehele Benelux-markt.

Al sinds de oprichting in 2017 bedient HKA klanten in de Benelux-regio. Samen met partners Mark Castell en Charles Wilsoncroft hebben Heins en Kahmann de opdracht meegekregen om de positie van het bedrijf verder uit te bouwen binnen deze regio.

Ernst Heins en Erald Kahmann, HKA

Ernst Heins (l) en Erald Kahmann (r)

Heins deed meer dan 25 jaar ervaring op bij ingenieursgroepen, aannemers en adviesbureaus. Gedurende zijn lange loopbaan werkte hij aan projecten in Europa, het Midden-Oosten en de Azië-Pacific-regio. Daarbij was hij actief in diverse sectoren, zoals energie, chemie, infrastructuur, openbaar vervoer, maritiem en commercieel vastgoed.

Kahmann kan bogen op ruim 20 jaar aan ervaring in de wereld van projectmanagement, met een focus op de energiesector. Hij heeft ervaring in advieswerk op het gebied van aanbestedingen, commercieel management, fabricage, transport en installatie. In de afgelopen jaren werkte hij aan enkele van de grootste offshore-windprojecten in de regio.

Beide professionals zijn afkomstig van branchegenoot Driver Trett. 

Wereldwijd telt HKA (hoofdkantoor: Londen) meer dan 1.000 medewerkers, die actief zijn vanuit meer dan 45 kantoren in 17 landen. HKA is een van ’s werelds grotere adviesbureaus in de wereld van bouw- en infraprojecten. Het helpt klanten met het succesvol uitvoeren van hun programma’s en projecten, het oplossen van claims en geschillen en dienstverlening voor de rechterlijke macht.