Belg Alexander De Mol partner bij Bain & Company

06 december 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft de Belg Alexander De Mol benoemd tot partner. Hij begon in 2002 als Associate Consultant bij het bedrijf en is in de afgelopen jaren geleidelijk doorgegroeid. Alexander De Mol werkt vanuit de Dubai-vestiging van het strategieadviesbureau en is gespecialiseerd in fusies en acquisities, en private equity.

In de afgelopen tien jaar werkte Alexander De Mol vanuit diverse kantoren van Bain & Company, waaronder Brussel, New York en Boston, alvorens hij in 2009 naar Dubai werd overgeplaatst. Voordat hij bij Bain kwam, werkte De Mol als intern bij Total op het gebied van operations en supply chain. Hij behaalde in 2002 een mastergraad in Physics and Engineering aan de universiteit van Gent in België.

“Het is een voorrecht om Alexanders promotie tot Bains internationale partnerschap, en een leidinggevende functie in ons kantoor in Dubai aan te kondigen”, zei James Hadley, managing director van Bain & Company Midden-Oosten. “Hij is een vertrouwde adviseur voor onze klanten, en helpt hen bij het behalen van exceptionele resultaten, ondanks de vele uitdagingen in de huidige economie. We kijken uit naar de waarde die hij zal blijven toevoegen aan onze klanten en aan