Jeroen ter Meulen Senior Consultant bij Alma Consulting

12 juni 2012 Consultancy.nl

Jeroen ter Meulen is per 1 juni 2012 in dienst getreden als Senior Consultant bij Alma Consulting. Jeroen, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van mensen en bedrijven volgens de Lean-filosofie, gaat binnen het adviesbureau samen met de overige 5 consultants de lean praktijk verder uitbreiden.
 
Tijdens en na zijn opleiding logistiek en technische vervoerskunde werkte Jeroen als Logistics Consultant voor A&S Management, een onderzoeks- en adviesbureau dat inmiddels failliet is gegaan. Eind 2006 trad hij in dienst bij Corus, waar hij ruim twee jaar werkte als Lean / Logistics Consultant. Vervolgens werkte ook nog als Lean management consultant voor zowel Stedin (1 jaar) en Gemeente Den Haag (1 jaar).
 
Lerende organisatie
Op de vraag waarom hij voor het organisatieadviesbureau heeft gekozen zegt de lean adviseur: “Wat mij bijzonder aanspreekt aan Alma Consulting is de visie met betrekking tot de lerende organisatie, die niet alleen bestaat uit het blind toepassen van een stapel tools, maar zeker een menselijke component in zich heeft”.
 
Over Jeroen ter Meulen
Jeroen ter Meulen heeft een HBO logistiek en technische vervoerskunde behaald aan de Hogeschool Rotterdam, met een focus op supply chain management. Naast zijn HBO oplediing heeft hij nog 2 Lean trainingen gevolgd; een Lean coach cursus en een Lean Management cursus.

Nieuws