JBR Corporate Finance helpt De Schillebree Groep

05 juni 2011 Consultancy.nl

De Schillebree Groep is een samenwerking aangegaan met JBR op het gebied van corporate finance. JBR Corporate Finance gaat de komende periode De Schillebree Groep ondersteunen op het gebied van fusies, overnames en overige M&A dienstverlening.
 
De Schillebree Groep is het uitvoerend orgaan van de investerings-activiteiten van de Nederlandse familie Hofmeijer, een zelfstandige en een op de lange termijn gerichte investeerder. De Schillebree Groep kent zowel directe, - als ook indirecte investeringen.

De
 
Gerard Hofmeijer, mede eigenaar van De Schillebree Groep: “JBR heeft ons in de eerste besprekingen de indruk gegeven, nadat zij zich duidelijk hadden verdiept in onze criteria, dit te kunnen vertalen naar een gedegen aanpak. Bij dit alles kan met een eenvoudige, maar duidelijke aanpak, ondersteund met de benodigde desk-reseach, de juiste overnamekandidaten worden geselecteerd”.

Over JBR
JBR is een middelgroot managementadviesbureau uit Zeist. Het consultancybureau, opgericht in 1984, specialiseert zich in strategie, corporate finance en restructuring/debt advisory.

Nieuws

Meer nieuws over