Treasury expert Bas Rebel van Zanders naar PwC

01 augustus 2012 Consultancy.nl

PwC heeft Bas Rebel (48) per 1 augustus 2012 benoemd tot Senior Director in de Assurance-praktijk. Rebel is afkomstig van Zanders, waar hij sinds 2004 werkte in de service line Treasury & Finance Solutions. Bas zal binnen het Big Four kantoor zijn kennis van treasury strategie, liquiditeitenmanagement, werkkapitaalbeheer en betalingsverkeer inzetten om het treasury adviesteam verder uit bouwen.
 
In de jaren ’90 werkte Rebel in verschillende Corporate Banking en Treasury functies voor de Nederlandse bank MeesPierson, die sinds eind 2008 in handen is van de Nederlandse overheid. In 1997 maakte hij de overstap naar technologiespeler Perkin Elmer, waar hij ruim 3 jaar werkte als European Treasurer. Tussen 2000 en 2003 was hij in dienst van Alterna Technologies, een zelfstandig software bedrijf voor in-house Banking en Payment Factory oplossingen. Hij was daar director product evolution. In 2003 is Alterna Technologies opgekocht door Trema (Stockholm, Sweden) en is het product onderdeel geworden van Trema FinanceKit. Trema is later, in 2006, over genomen door Wallstreet Systems. Trema FinanceKit is omgedoopt in WSS Suite. Rebel maakte in januari 2004 zijn intrede in de adviesbranche bij Zanders.
 
Over Zanders
Zanders is een adviesbureau gespecialiseerd in de kennisgebieden treasury management, risicomanagement, en corporate finance. Het financiële consultancykantoor heeft vestigingen in Nederland, België Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuws

Meer nieuws over