KplusV adviseert nieuwe ondernemers in Amsterdam Noord

04 maart 2006 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV gaat in opdracht van gemeente Amsterdam nieuwe ondernemers in Amsterdam-Noord adviseren en begeleiden. Het adviesbureau wordt verantwoordelijk voor het nieuwe ondernemersloket voor de buurt, dat gisteren officieel werd geopend.
 
Het stadsdeel Amsterdam-Noord heeft een tijdje terug een groot programma (‘Starten in Noord’) gelanceerd om het startend ondernemerschap in de buurt te stimuleren. Het Ondernemersloket maakt onderdeel uit van Starten in Noord.
 
Ondernemerstips
Het Ondernemersloket voorziet aanstartende ondernemers in Amsterdam-Noord van professioneel advies. De KplusV adviseurs geven adviezen over het maken van een bedrijfsplan, scholing, het zoeken naar bedrijfshuisvesting en de financiële aspecten die komen kijken bij het opzetten van een bedrijf. Daarnaast is het loket een informatiepunt voor ondernemers over de dienstverlening van het stadsdeel en de regelgeving van de overheid.
 
Wanneer een bedrijfsidee als erg positief wordt beschouwd, dan kunnen ondernemers ook gebruik maken van een persoonlijk adviestraject. KplusV begeleidt dan onder meer ook bij het uitwerken van het bedrijfsidee en het schrijven van een ondernemingsplan.