PwC & Deloitte alumnus Larissa Keijzer partner bij GT

09 november 2012 Consultancy.nl

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft Larissa Keijzer (38) in oktober benoemd tot partner. Ze heeft bijna vijftien jaar werkervaring in de adviesbranche – hiervoor werkte ze voor Big4 kantoren Deloitte en PwC. Larissa Keijzer wordt verantwoordelijk voor de uitbreiding van de Nationale Tax-praktijk in de regio van Amsterdam.
 
Binnen Grant Thornton gaat Larissa Keijzer (38) organisaties adviseren en begeleiden bij het realiseren van hun (groei)doelstellingen. Een proactieve en multidisciplinaire aanpak vormt daarbij het uitgangspunt. Als partner is ze verantwoordelijk voor een team van 8 consultants.
 
Over Larissa Keijzer
Larissa Keijzer studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Als fiscaal jurist startte zij haar carrière bij Coopers & Lybrand, en later bij PwC. Na enige jaren werkervaring in de internationale praktijk volgde een overstap naar de nationale praktijk. In 2002 trad Larissa Keijzer in dienst bij Deloitte. Daar werkte zij als sparringpartner en belastingadviseur voor DGA’s en organisaties in de corporate markt, met name op het gebied van vennootschapsbelasting en overdrachtsbelasting. Tegelijkertijd deed ze breed ervaring op met advieswerk rondom acquisities, fusies, splitsingen, herstructureringen en reorganisaties.

Nieuws

Meer nieuws over