Het Strategiekantoor op 'Groen geeft Gas' symposium

15 april 2012 Consultancy.nl

Op 11 april 2012 vond voor de tweede keer de symposium ‘Groen geeft Gas’ plaats, met als thema de toekomst van Groen Gas. Michiel Vos, Associate Partner bij Het Strategiekantoor, verzorgde een presentatie over de verschillen in calorische waarde tussen groen gas en aardgas.
 
Groen Geeft Gas is een initiatief van Netbeheer Nederland en Agentschap NL. De symposium werd gehouden in Mooirivier, een hotel aan de Overijsselse Vecht midden in de natuur en net buiten Zwolle. Tijdens het event kwamen zo’n 150 deelnemers - producenten, consumenten, toeleveranciers, politiek en overheid - samen om ervaringen uit te wisselen en samenwerking te zoeken.
 
Verschillen in calorische waarde tussen groen gas en aardgas
Tijdens het middagprogramma gaf de Associate Partner van Het Strategiekantoor de presentatie ‘Omgaan met verschillen in Calorische Waarde van Groen Gas en aardgas’. Centraal stond: hoe kunnen we het probleem van calorische waarde oplossen?
 
Over Michiel Vos
Michiel Vos heeft ruim negen jaar advieservaring en was in het verleden onder andere werkzaam als strategieadviseur bij The Boston Consulting Group. Daarnaast heeft hij als lijnmanager ervaring in de ICT en mediasector, en is hij meermaals betrokken geweest bij de start van een onderneming. Binnen Het Strategiekantoor richt hij zich op operationele verbetering, informatievoorziening, business planning, en de sectoren zorg en (duurzame) energie.

Nieuws

Meer nieuws over