Tenzing-partner Arno Lammers start bij Stedin

27 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tenzing-partner Arno Lammers heeft een nieuwe klus in de energiesector. Bij netwerkbedrijf Stedin gaat hij aan de slag als Epic Owner.

Lammers is per 1 september begonnen aan zijn nieuwe opdracht. “Ik heb veel affiniteit met de energiesector en kijk dan ook erg uit naar mijn nieuwe rol bij Stedin.”

Epic Owners – een rol binnen het SAFe-raamwerk – spelen een belangrijke rol voor de verbeterambities van Stedin, dat de agile manier van werken heeft omarmd. Epic Owners zijn verantwoordelijk voor het coördineren van de verbeteracties en innovaties, het ontwikkelen van een minimum viable product (MVP) en zorgen voor de realisatie en implementatie binnen de organisatie.

Arno Lammers, Partner, Tenzing

Lammers brengt meer dan twintig jaar ervaring in de IT mee naar zijn nieuwe rol. Hij begon zijn loopbaan als business analist bij Ordina, waarna hij onder meer als product owner, project- en programmamanager werkte voor de internationale softwareleverancier Hyland Software. In 2019 verbond hij zich als zelfstandig professional aan Tenzing, in 2021 maakte hij de stap naar partner.

Zijn stevige trackrecord omvat het leiden en ondersteunen van complexe IT-implementaties en grootschalige verandertrajecten. Bovendien kan hij bogen op ruime leidinggevende en adviserende ervaring in het digitaliseren van processen in diverse sectoren. Zijn ervaring deed hij in het bijzonder op binnen de pensioen- en de energiesector. Meest recentelijk was Lammers actief als programmamanager bij TenneT.

“Als Epic Owner ben ik een aanjager van het identificeren en realiseren van verbeterinitiatieven”, zegt Lammers. “Belangrijk is om mensen te motiveren, draagvlak en commitment te creëren voor veranderingen en samenwerking te stimuleren.”

Lammers is een van de vijf partners van Tenzing. De firma uit Utrecht bestaat uit een hecht netwerk van partners en zelfstandig projectprofessionals die werken aan projecten en programma’s waarin bedrijfsprocessen, ICT en veranderingen samenkomen. “Het team bestaat uit zowel ervaren professionals als startende ondernemers die elkaar ondersteunen en begeleiden”, aldus Lammers.