Eef-Jan den Hartog en Elisabeth Philipse partner bij Kearney

04 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd strategy consultancykantoor Kearney heeft Eef-Jan den Hartog en Elisabeth Philipse gepromoveerd tot partner binnen het Amsterdamse kantoor.

Eef-Jan den Hartog is sinds 2018 werkzaam bij Kearney. Eerder vervulde hij uiteenlopende, leidende supply chain-rollen bij levensmiddelenconcern Procter & Gamble.

Binnen Kearney is Den Hartog onderdeel van het kernteam van de Strategic Operations-praktijk, daarnaast staat hij mede aan het hoofd van het Supply Chain-dienstenaanbod in Europa. Ook leidt hij de Social Impact-agenda voor de kantoren in Amsterdam en Brussel.

Eef-Jan den Hartog en Elisabeth Philipse partner bij Kearney

Den Hartog kan bogen op een stevig trackrecord in het adviseren van uiteenlopende bedrijven in Europa, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika, rondom omvangrijke, end-to-end supply chain-transformaties met een focus op planning en logistiek.

“Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de Kearney partnergroep om mij deze volgende kans in mijn loopbaan te bieden. Ik kijk uit naar een geweldige reis samen met mijn fantastische collega's, mentoren en klanten”, aldus Den Hartog over zijn promotie.

Elisabeth Philipse maakt sinds 2013 deel uit van de Kearney-familie. In haar tijd bij het management consultancykantoor is ze betrokken geweest bij uiteenlopende, wereldwijde projecten, waaronder in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Philipse, die bij Kearney werkzaam is binnen de Consumer Products & Retail-praktijk, heeft ruime ervaring in het helpen van klanten bij strategische groeivraagstukken, omzetmanagement, fusies en overnames en inkoop. Daarbij richt ze zich vooral op bedrijven actief in de sectoren food & beverage, personal health, beauty, hygiëne en online retail.

Over haar benoeming zegt Philipse: “Ik ben verheugd om mij aan te sluiten als partner. Het is een eer om de kans te krijgen om te mogen bijdragen aan positieve verandering in de consumentengoederenindustrie, en dat bij een geweldige organisatie.”

Den Hartog behaalde eerder een master in Supply Chain & Transportation Management aan Twente University. Philipse voltooide een bachelor in Philosophy, Politics & Economics aan University of Oxford en behaalde een master in Management aan London Business School.

Met de toevoeging van Den Hartog en Philipse bestaat het partnerteam in de Benelux nu uit 13 partners, die gezamenlijk leiding geven aan een team van meer dan 100 consultants.