The Hackett Group opent kantoor in Australie

14 oktober 2008 Consultancy.nl

The Hackett Group heeft een kantoor geopend in Australië. Met het nieuwe kantoor wil het adviesbureau voet aan grond zetten in de Azië-Pacific markt. Keith Robbins, de huidige CFO van BearingPoint Australië, is aangesteld als managing director van The Hackett Group Azië Pacific. Voor zijn periode bij BearingPoint werkte Robbins meer dan tien jaar voor KPMG, waar hij diverse leidinggevende functies had in de regio’s Australië, Nieuw-Zeeland en Singapore.

Het adviesbureau was al via buitenlandse vestigingen actief in Azië-Pacific. Door de expansie zal The Hackett Group beter in staat zijn om lokale klanten te dienen.

“In de afgelopen jaren hebben we veel zaken gedaan in de Azië-Pacific-regio door de internationale natuur van onze klantenbasis”, zei David Dungan, chief operating officer van Hackett. “Door Keith Robbins aan boord te halen verwachten we onze aanwezigheid significant uit te breiden. Keith heeft een sterke consultingachtergrond en een exceptioneel trackrecord in de regio.”

Keith Robbins zei over zijn aanstelling: “De diepgang van Hacketts benchmarking data en best practice intellectueel eigendom creëert een waardevoorstel voor klanten dat bijna onmogelijk ergens anders te vinden is, zelfs bij de grootste adviesbureaus. In het wereldwijde economische klimaat van vandaag de dag zijn bedrijven ook erg gericht op kostenbesparing en op de verbetering van de werkkapitaalprestaties om het broodnodige geld vrij te maken. Hierdoor ontstaan enorme marktkansen voor Hackett, en ik geloof dat het bedrijf significant succes zal boeken in deze regio.”

Nieuws

Meer nieuws over