Mazars stelt vier nieuwe partners aan binnen Nederlandse kantoor

31 augustus 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mazars heeft vier nieuwe partners benoemd binnen zijn Nederlandse organsiatie: Achmed Bouazza, Janine van Muijlwijk, Sven van der Worp en Lars Zuur.

Achmed Bouazza werkt sinds 2011 bij Mazars. In de eerste jaren van zijn carrière lag de focus vooral op IT-audit in het kader van de jaarrekeningcontrole. In deze periode startte hij ook met ISAE audits om de kennis en expertise op dit gebied te vergroten. Daarna is zijn focus komen te liggen op ‘third party’ assurance-rapportages in de sectoren technologie, media & telecommunicatie en financial services.

Boazza is één van de oprichters van de global third party assurance community van Mazars. Sinds 2017 is hij werkzaam als Director in de IT Audit & Advisory-praktijk. Verder is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van ISO-certificeringen vanuit Mazars Certification Hub en betrokken bij diverse commissies en werkgroepen bij Mazars en bij NOREA.
Mazars stelt vier nieuwe partners aan binnen Nederlandse kantoor

Janine van Muijlwijk is na haar studie Bedrijfskunde in 2005 bij Mazars begonnen. In de beginjaren was ze actief voor een breed scala aan klanten, waaronder binnen het financial services domein. Sinds 2018 is Van Muijlwijk Director in de Audit & Assurance-praktijk met als focus pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsinstellingen.

Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan met (internationale) groepsaudits. Van Muijlwijk is lid van de RJ 610 commissie, die in Nederland verslaggevingsstandaarden voor pensioenfondsen vastlegt. Verder is ze een expert op het gebied van de toepassing van de SFDR (Sustainable Finance Disclosure Regulation) en van data-analyse.

Sven van der Worp is in 2016 begonnen bij Mazars, waar hij sinds 2020 werkzaam is als Director in de Audit & Assurance-praktijk. In deze periode heeft hij actief bijgedragen aan de ontwikkeling van het Audit-team in Apeldoorn en heeft hij een positieve impact gehad op de kwaliteit, projectmanagement en klanttevredenheid. Van der Worp studeerde voorafgaande aan zijn loopbaan af aan Business Universiteit Nyenrode als registeraccountant.

Zijn klantenportefeuille bestaat grotendeels uit ondernemingen in vastgoed, woningcorporaties, constructie, projectontwikkeling en hieraan gerelateerde sectoren. Zijn klanten zijn zowel nationaal als internationaal actief. Van der Worp is actief lid van de marktgroepen real estate en woningcorporaties. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met IFRS en US GAAP en werkt hij als fraudecoach binnen de controlepraktijk.

Lars Zuur is in 2011 bij Mazars in dienst getreden en heeft zijn hele professionele carrière bij Mazars vormgegeven. Hij behaalde een Master of Science in Audit & Accounting aan Rijksuniversiteit Groningen en rondde tevens een Executive master in Accountancy (EMA) af. Hij is zich gaan specialiseren voor klanten in het financial services segment, met een focus op banken, vermogensbeheerders, kapitaalmarktstructuren, (beursgenoteerde) beleggingsfondsen en leasing.

Zuur maakt ook deel uit van meerdere nationale en internationale initiatieven gericht op innovatie, kwaliteit en business development.