Resources verlengt samenwerking met VRC tot 2014

26 oktober 2012 Consultancy.nl

Resources Global Professionals en de Vereniging van Registercontrollers (VRC) hebben  hun strategisch partnership verlengd. De succesvolle samenwerking startte in 2010 en is onlangs vernieuwd. De samenwerking loopt tot 30 juni 2014, met de verlengingsmogelijkheid van 2 jaar.

Resources Global Professionals is één van de hoofdpartners van de VRC. Zowel cliënten als consultants zijn actief betrokken bij de activiteiten van de vereniging.

Onlangs ondertekenden namens adviesbureau Resources Frank van der Hagen (Managing Director Netherlands) en Arthur Izeboud (Practiceleader Governance, Risk & Compliance) en namens het bestuur van de VRC, Rianne Vedder en Ron Wessel, het contract. 
 
Resources & VRC Samenwerking
 
Over Resources Global Professionals
Resources Global Professionals is een internationale professionele dienstverlener op het gebied van Finance & Control, Governance Risk & Compliance, Information Management en Project & Programmamanagement. Het adviesbureau ontstond in Amerika eind jaren ’90 uit  Deloitte in de V.S. De Nederlandse vestiging van Resources, gevestigd in Utrecht, is de grootste business unit van Resources binnen Europa. Inmiddels is Resources actief vanuit meer dan 80 kantoren in Noord Amerika, Europa en Azië en bedient zo'n 1,900 klanten in 66 landen.

Over de dienstmerk Registercontroller
Het dienstmerk Registercontroller (RC), ondergebracht bij de VRC, staat voor kwaliteit. Kwaliteit van de opleiding, kwaliteit door ruime bedrijfservaring, kwaliteit van de beroepsuitoefening. Kortom: kwaliteit van de financiële deskundigheid van een RC. De VRC is daarin trendsetter. De Vereniging van Registercontrollers (VRC) verenigt afgestudeerden van de diverse post master opleidingen tot Registercontroller (RC). Na de opleiding waarborgt de VRC dat de RC zijn of haar vakkennis bijhoudt en aanscherpt, en handelt volgens de beginselen van de gedragscode.

Nieuws

Meer nieuws over