Frank Lotthrincx treedt toe tot partnerteam van Grant Thornton

04 juli 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft Frank Lotthrincx benoemd tot partner. Hij werkt vanuit de vestigingen in Leiden en Amsterdam.

Lotthrincx is per 1 juli toegetreden tot de maatschap van Grant Thornton, met 640 professionals verspreid over acht vestigingen een van ’s lands grootste bureaus voor accountancy- en adviesdiensten.

Over zijn stap naar partner zegt Lotthrincx: “Ik haal plezier uit de advisering en begeleiding van klanten in een afwisselend klantenpakket. De nadruk ligt op het samen met klanten bouwen aan de ontwikkeling van de onderneming. In mijn nieuwe rol wil ik graag met mijn collega’s de kwaliteit verder verhogen en hen verder helpen in het adviseren van onze klanten.”

Frank Lotthrincx treedt toe tot partnerteam van Grant Thornton

De financieel specialist werkt sinds medio 2020 bij Grant Thornton. Hij is actief binnen de mkb-adviespraktijk, waar hij een breed scala aan nationale en internationale bedrijven bedient, actief in verschillende sectoren zoals de handel, bio-lifescience en zakelijke dienstverlening.

Thema’s waarin hij zich specialiseert zijn onder andere rendementsverbetering, financiële rapportages en budgetcycli, het ontwikkelen van businessplannen, het ophalen van financiering (bancair en alternatieve financieringsvormen), het begeleiden van corporate finance-trajecten, bedrijfsopvolging en accountancydiensten zoals het opstellen van jaarrekeningen en advisering hierover.

Lotthrincx studeerde accountancy aan Hogeschool InHolland en rondde in 2010 zijn AA-praktijkopleiding af, waarna hij in 2011 is ingeschreven als accountant bij de NBA. Voorafgaande aan Grant Thornton was hij werkzaam voor kleine accountancykantoren (216 en JAN Accountants en Adviseurs) en de grote spelers EY en BDO.

Begin dit jaar breidde Grant Thornton zijn partnerteam uit met het drietal Anneke Boer, Christiaan Dommerholt en Jeffrey Martens. In maart trad ook Marc Groenen toe tot de vennootschap.