E&Y Belgie zoekt 300 starters en ervaren professionals

15 oktober 2012 Consultancy.nl

Ernst & Young (E&Y) heeft ondanks de crisis ambitieuze groeiambities in België. Het accountancy- en adviesbureau heeft bekendgemaat dat het in de komende maanden van plan is om meer dan 300 nieuwe medewerkers aan te trekken. Naast het werven van circa 200+ starters zoekt Ernst & Young ook 100+ ervaren professionals.
 
De Belgische tak van E&Y heeft momenteel circa 1.400 medewerkers. Amper een maand geleden verwelkomde het ook al 120 nieuwe consultants na de overname van concurrent Grant Thornton.
 
Het Big4 kantoor zoekt nieuwe collega’s voor alle business units: Assurance, Transactions and Advisory. De nieuwe medewerkers zullen aan de slag gaan in één van de 13 kantoren van Ernst & Young. “Het blijft onze ambitie om de grootste adviesverlener op de Belgische bedrijfsmarkt te worden. En om die ambitie te realiseren in een competitieve en veranderende omgeving moeten we duurzaam en kwaliteitsvol blijven groeien. In dat kader plannen we dan ook een groot aantal aanwervingen om onze cliënten op lange termijn nog beter te bedienen” aldus Rudi Braes, sinds april 2011 managing partner van Ernst & Young in België.

Nieuws