Zanders breidt internationaal uit met kantoor in Brussel

13 juni 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Zanders heeft haar eerste internationale kantoor geopend in Brussel, België. De opening van de vestiging is een gevolg van de internationale groeiambities die het MT van Zanders recentelijk heeft geformuleerd.

Internationale expansie
Vorig jaar besloot het MT van Zanders dat het niet de intentie had om een Nederlands adviesbureau voor internationale klanten te blijven, maar om een echt internationaal consultantsbureau te zijn. Met de opening van een consultancykantoor in Brussel als gevolg. Managing Partner van Zanders België wordt Laurens Tijdhof, die de overstap maakt van het kantoor in Bussum naar de Belgische vestiging.

In de komende jaren heeft Zanders de ambitie om internationaal verder uit te breiden en nieuwe vestigingen te openen in grote Europese financiële centra, waaronder Londen en Zürich.

Logische stap
“De markt voor treasury en finance is internationaal. Onze klanten zijn dat ook”, zegt Tijdhof. “Dat is voor ons een belangrijke reden om over de grens te kijken. Bovendien deden we al veel werk in België en Luxemburg. Een kantoor in Brussel was een logische, volgende stap”. De Zanders adviseur laat weten dat het adviesbureau bewust Brussel verkoos boven Antwerpen: “Antwerpen was vanuit Nederland veel dichterbij geweest. Toch willen we niet het zoveelste Nederlandse bedrijf zijn dat net over de grens een kantoor opent. We wilden écht voor België kiezen”.

Over Zanders
Zanders is een adviesbureau gespecialiseerd in de kennisgebieden treasury management, risico-management en corporate finance. Het adviesbureau heeft circa 80 consultants verspreid over vestigingen in Nederland en België.