Christophe De Vusser Managing Partner van Bain Belgie

12 oktober 2012 Consultancy.nl

Internationaal managementadviesbureau Bain & Company heeft Christophe De Vusser aangesteld als managing partner van zijn kantoor in Brussel. De Vusser zal verantwoordelijk worden voor alle kantooraangelegenheden, waaronder strategische planning, management, en de ontwikkeling en training van Bain-adviseurs. Daarbij zal hij leiding blijven geven aan de Belgische private equity-afdeling en klanten bedienen in de consumentengoederenindustrie.

De nieuwe managing partner volgt Nicolas Bloch op, die is gepromoveerd naar hoofd EMEA van Bains Strategy Practice. “We willen Nicolas bedanken voor zijn fantastische leiderschap en we kijken uit naar zijn verdere toevoegingen aan het succes van het kantoor in Brussel”, zei Olivier Marchal, regional managing director in EMEA.

Christophe de Vusser - Bain & Company

Christophe De Vusser
Christophe De Vusser werkt sinds 2000 bij Bain & Company. Zijn expertise ligt voornamelijk in de private equity-sector (waardecreatie, due diligence, fondsstrategie) en de consumentengoederenindustrie (groei- en transformatiestrategieën). Voordat hij bij het strategieadviesbureau kwam werken, was hij Purchasing Group Manager bij Procter & Gamble (1996-2000) in diens internationale chemicaliënaankoopdepartement in Brussel en Geneve. Hij behaalde een Master of Civil Engineering (cum laude) en een Master of Multilingual Business Communication aan de Universiteit van Gent.

“Christophe is een sleutelfiguur in het internationale partnerschap van ons bedrijf en een effectieve Bain-teamleider”, aldus Marchal over de nieuwe managing partner. “Met Christophe’s succesvolle trackrecord kunnen we klanten blijven helpen om groei te bewerkstelligen en hen te navigeren langs andere uitdagingen waarvoor zij staan.”

Nieuws