Crowe Horwath Nederland breidt Advisory tak uit

08 oktober 2012 Consultancy.nl

Crowe Horwath Nederland heeft haar Advisory & Risk Consulting adviestak uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met 4Partners for Management (4Partners). 4Partners is een niche adviesbureau dat diensten aanbiedt op het gebied van proces-, project- en risicomanagement. Als gevolg van de samenwerking verhuist 4Partners van haar huidige locatie in Capelle aan den Ijssel naar het Rotterdamse kantoor van Crowe Horwath.
 
Crowe Horwath is een van de 10 grootste accountancy- en adviesbureaus ter wereld. De Nederlandse tak heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen.
 
Toegang tot internationale netwerk
4Partners is in april 2001 opgericht door Francis Bouman en Rob Langenberg. Francis heeft daarvoor o.a. meer dan 8 jaar gewerkt voor Ernst & Young en drie jaar als zelfstandige. Rob heeft voor de oprichting meer dan 10 jaar gewerkt voor Big4 speler KPMG. In een persbericht laten de mede-oprichters weten dat toegang tot het internationale netwerk Crowe Horwath de belangrijste reden is voor de fusie. "Door met Crowe Horwath samen te werken kunnen wij onze internationale relaties nog beter van dienst zijn, zowel internationaal met collega's binnen het netwerk als op het gebied van kennisdeling” aldus Rob Langenberg.
 
Ook Crowe Horwath bestuursvoorzitter Gijs Veenenbos is enthousiast over de samenwerking "4Partners is een unieke speler in de markt voor risicomanagement. Zij beheersen de praktische toepassing daarvan binnen organisaties als geen ander en schromen niet de mouwen op te stropen om klanten daadwerkelijk verder te helpen. Dat past perfect bij onze manier van werken”.

Nieuws

Meer nieuws over