Beter Healthcare vervolgt groeipad met nieuwe directie

26 mei 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Beter Healthcare heeft een nieuw directieteam geïnstalleerd. Alle vier de bestuurders zijn al jaren betrokken bij het zorgadviesbureau.

Het adviesbureau zet zich sinds 2012 in op het snijvlak van zorg en ICT. Beter Healthcare ondersteunt zorginstellingen bij het ontwerpen van digitale strategieën, het digitaliseren van processen en het implementeren van systemen.

In navolging van de sterke groei van de afgelopen jaren – Beter Healthcare groeide in 2022 en 2021 met meer dan 20% – ligt het bureau op koers om dit groeipad ook in 2023 voort te zetten. Daarbij hoort ook het professionaliseren van zijn leiderschapsteam.

Gerko Coenen, Robert de Vries, Barend de Jager, Frank Wouters

Vorige maand zijn verschillende benoemingen doorgevoerd in de directie en raad van commissarissen.

Robert de Vries, voorheen managing partner, is aangesteld als chief executive officer (CEO). De drie overige bestuursleden zijn Gerko Coenen (CFO), Barend de Jager (Directeur Consulting) en Frank Wouters (Directeur Operations).

Harrie van Groenendael, die jarenlang een plek had in de vorige directie, is als voorzitter toegetreden tot de raad van commissarissen. Ook Paul Zincken is benoemd tot commissaris, daarnaast heeft hij de taak gekregen om Beter Healthcare te helpen bij de groeiambitie in Duitsland.

“Met dit team blijft Beter Healthcare zich verder ontwikkelen als topspeler van digitalisering in de zorg”, aldus het bureau in een persbericht.

Bij Beter Healthcare werken momenteel 96 professionals vanuit kantoren in Uden en Zwolle.

Naast consultancy en projectmanagement levert Beter Healthcare ook verschillende beheerdiensten voor EPD- en ECD-systemen. De IT-consultants van het bureau hebben kennis van onder andere de applicaties HiX, Epic, Nexus, ONS, USER, MijnQuarant, Cura, mijnCaress en Timeff.