Ernst & Young zoekt studenten voor Business Course

03 oktober 2012 Consultancy.nl

Medio november organiseert Big4 kantoor Ernst & Young de business course ‘EY Xperience’. De business course vindt in Nederland plaats van 14 tot en met 17 november 2012. Kandidaten kunnen deelnemen aan twee varianten – de EY Xperience voor Advisory en de EY Xperience voor Accountancy. Inschrijven kan tot en met 24 oktober 2012 op deze pagina.
 
Doelgroep van de Ernst & Young business course zijn 3e jaars WO bachelor en masterstudenten op het gebied van management consulting en accoutancy.
 
EY Xperience
 
Advisory
Studeer je WO (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, econometrie/actuariële wetenschappen of (bedrijfskundige) informatica/information management? En heb je aantoonbare affiniteit met financiële, strategische, supply chain en/of IT adviesvraagstukken? Schrijf je dan in via deze link.
 
Accountancy
Studeer je WO accounting (& control), bedrijfseconomie, (internationale) bedrijfskunde, financial management of business administration en heb je interesse in accountancy? Schrijf je dan in via deze link.
 
Selectiedagen
De selectiedagen van EY Xperience worden georganiseerd op 31 oktober in Rotterdam en 2 november in Amsterdam.
 
Wat is een business course?
Adviesbureaus organiseren business courses om studenten kennis te laten maken met het adviesvak en de cultuur binnen hun bedrijf. Tijdens de EY Xperience worden studenten 4 dagen lang ingezet op een lopend project en werken ze samen met E&Y adviseurs aan een klantenvraagstuk. Ook kunnen studenten kennis maken met de cultuur en manier van werken binnen Ernst & Young.

Nieuws

Meer nieuws over