Ex PwC Lindsay Dart hoofd Internal Audit bij Protiviti UK

26 september 2012 Consultancy.nl

Risicoadviesbureau Protiviti heeft Lindsay Dart aangesteld als het nieuwe hoofd van het Internal Audit-departement van zijn kantoor in Londen. Dart is afkomstig van Deutsche Bank. Daarvoor werkte hij 21 jaar voor PricewaterhouseCoopers (PwC), de laatste jaren als partner. Lindsay zal verantwoordelijk worden voor de verdere groei van de Internal Audit-servicelijn van Protiviti.

Voor hij bij Protiviti kwam werken, was Dart zeven jaar werkzaam bij Deutsche Bank in Londen, waar hij wereldwijd verantwoordelijk was voor alle interne auditwerk in de financiële en risicofuncties en de internationale bankensector. Daarvoor werkte Lindsay Dart 21 jaar bij PwC, waar hij teams leidde die een breed palet aan audit-, operationele risico- and corporate governance-diensten leverden aan internationale commerciële en investeringsbanken. Tijdens zijn carrière bij PwC werkte Dart ook in Centraal-Europa en Portugal.

Lindsay Dart - Protiviti

Andrew Clinton, Managing Director van Protiviti Verenigd Koninkrijk, zei: “We zijn zeer verheugd om Lindsay te verwelkomen bij Protiviti. Hij brengt een rijkdom aan ervaring mee in interne audit en financial compliance, en zal een grote rol spelen in het sturen van de constante uitbreiding van ons bedrijf in deze gebieden.”

In een reactie op zijn aanstelling zei Lindsay Dart: “Ik ben zeer blij dat ik bij Protiviti’s wereldklasse team kan gaan werken. Het team heeft een excellente reputatie in de interne audit- en risicoconsultancymarkt.”

Nieuws

Meer nieuws over