Security Adviesgroep haalt juridisch adviseur Mark Morren aan boord

27 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Security Adviesgroep heeft de ervaren Mark Morren binnen het team verwelkomd als nieuwe juridisch adviseur.

Morren neemt meer dan twintig jaar aan juridische kennis en ervaring mee naar Security Adviesgroep (het voormalige VSS Consultancy), een adviesbureau gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid.

De afgelopen jaren zag Security Adviesgroep bij verschillende opdrachtgevers een continu toenemende behoefte aan ondersteuning van inkoopafdelingen. Met het aan boord halen van Morren speelt Security Adviesgroep in op die ontwikkeling en investeert het bureau in juridische expertise op het gebied van aanbesteden, inkoop en contractmanagement én juridische zaken binnen de eigen onderneming.

Security Adviesgroep haalt juridisch adviseur Mark Morren aan boord

Morren is afkomstig van Noorderpoort, waar hij sinds 2022 werkte als strategisch inkoopadviseur. Sinds zes jaar is hij actief als zelfstandig aanbestedingsspecialist. Vanaf 2008 specialiseerde hij zich als senior adviseur bij RDW in aanbestedingen en contracten. In zijn vroege loopbaan werkte hij jarenlang als juridisch adviseur voor diverse organisaties.

In de rol van juridisch adviseur en aanbestedingsspecialist versterkt Morren het accountteam van de 15-koppige organisatie. “De aanstelling van Mark Morren etaleert de 360 graden-aanpak van Security Adviesgroep”, zo valt te lezen in een persverklaring.

André Minderman, directeur/eigenaar bij Security Adviesgroep, is blij met de komst van de ervaren adviseur: “We zijn Mark ooit tegen gekomen als adviseur inkoop en contractzaken bij opdrachtgever RDW. De veelzijdigheid van ons portfolio sprak hem aan. We zijn verheugd dat hij nu de overstap maakt en zich aan ons wil verbinden.”

Vanuit het kantoor in Numansdorp levert Security Adviesgroep opdrachtgevers advies en begeleiding bij inkooptrajecten, projectmanagement en kwaliteitsmetingen (zowel op organisatorisch als technisch gebied).