Security Adviesgroep benoemt Martijn Provily tot operationeel manager

01 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Security Adviesgroep, een adviesbureau uit Numansdorp gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid, heeft Martijn Provily benoemd tot operationeel manager.

In zijn nieuwe rol wordt hij per 1 februari verantwoordelijk voor alle operationele opgaven binnen het bureau. Bij Security Adviesgroep werken rond de 15 consultants en staf.

De 49-jarige Provily wordt met zijn benoeming tevens onderdeel van het managementteam, dat verder bestaat uit oprichter en eigenaar André Minderman (algemeen directeur) en Peter Stroo (commercieel manager).

Martijn Provily, Operationeel Manager, Security Adviesgroep

Voor zijn aanstelling bij Security Adviesgroep was Provily algemeen directeur van Stichting Mercy Ships in Nederland. Opgegroeid in het bedrijf van zijn vader ontwikkelde hij zich in operationele en commerciële leidinggevende functies, en bekleedde later bij enkele organisaties directiefuncties.

De afgelopen jaren werkte Provily als zelfstandig consultant, waarbij hij zich richtte op bedrijfskundig advies, organisatieontwikkeling en interim directievoering binnen het mkb-segment.

“Vanuit mijn brede achtergrond draag ik graag bij aan de ontwikkeling en verdere groei van de Security Adviesgroep”, aldus Provily. “Samen met onze collega’s binnen de Security Adviesgroep mag ik mee helpen bouwen aan een veilige werkomgeving, zodat onze klanten zich ongestoord bezig kunnen houden met hun core business.”

Security Adviesgroep werd in 2002 oorspronkelijk opgericht als VSS Consultancy. Na de fusie met Gemcon Beveiligingsconsult in 2017 is de transitie gemaakt naar de huidige naam.