Fleur Embrechts consultant bij The Terrace

09 februari 2011 Consultancy.nl

Fleur Embrechts is als Consultant in dienst getreden bij The Terrace, een boutique adviesbureau dat bedrijven adviseert op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. Bij The Terrace gaat Fleur bedrijven en NGO’s ondersteunen met de transitie naar een duurzame economie.
 
The Terrace is in 2006 opgericht door Leontine Gast. Daarvoor werkte Leontine o.a bij Effective Brands (partner) en circa 10 jaar bij Albert Heijn in verschillende leidingevende marketing posities. Het adviesbureau, dat circa 5 consultants in dienst heeft, is gevestigd in Amsterdam.
 
Over Fleur Embrechts
Fleur Embrechts is haar carrière in april 2007 gestart als HR consultant bij Elevate Consulting Group. Zij heeft in deze periode veel ervaring opgedaan op het gebied van Change management en Coaching in verschillende typen organisaties en industrieën. Medio 2010 maakte ze de overstap naar Wij zijn Koel, een adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheid. Ze heeft een MSc. behaald in Organisatiepsychologe aan de Universiteit van Amsterdam. Uit interesse voor ondernemerschap besloot Fleur om daarnee nog een minor Entrepreneurship af te ronden aan de Universiteit van Amsterdam.

Nieuws