Patrick Carmans benoemd tot partner bij delaware

14 februari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Internationaal business- en technologie advieskantoor delaware heeft Patrick Carmans tot partner gepromoveerd binnen zijn thuismarkt België.

Bij delaware, dat zijn hoofdkantoor heeft in Kortrijk, zal Carmans in zijn nieuwe rol een belangrijke rol spelen in het verder uitbreiden van het klantennetwerk en de activiteiten in de regio Limburg.

Naast het ontwikkelen en onderhouden van de relaties met klanten en zakelijke partners, zal Patrick zich ook richten op het versterken van delaware's samenwerkingen met universiteiten - een belangrijke pool voor het aantrekken van potentieel nieuw talent.

Patrick Carmans, Partner, delaware

Carmans werkt als sinds 2018 voor delaware, waar hij zich richt op business development in verschillende IT-domeinen en waar hij bijdraagt aan de groei van het ecosysteem van partners van het bedrijf.

Alvorens hij zich aansloot bij delaware, deed Carmans meer dan twintig jaar aan management- en IT-ervaring, zowel binnen de industrie als in de adviesbranche (bij Deloitte). Hij beschikt over een uitgebreid trackrecord in digitale transformaties, kostenbeheer en outsourcing en fungeerde als adviseur van IT-afdelingen van uiteenlopende organisaties. Carmans heeft leiding gegeven aan diverse grootschalige ERP- en IT-transformaties.

Over zijn promotie zegt Carmans: “Ik ben zeer vereerd met mijn nieuwe rol als partner. Het voelt echt als een erkenning van mijn bijdrage en toewijding aan het bedrijf.”

Jan De Bock, Managing Director van delaware in de Benelux, geeft aan: “Patricks vaardigheden in het leiden van digitale transformaties, zijn uitgebreide expertise en zijn ervaring in de sector zijn een grote meerwaarde voor het partnerschap. We kijken uit naar de samenwerking met Patrick om delaware verder op een duurzame manier te laten groeien door samen met onze klanten successen te realiseren.”

Buiten België heeft delaware – dat is gespecialiseerd in digitale transformaties in samenwerking met SAP, Microsoft, Salesforce en OpenText systemen – kantoren in 14 andere landen verspreid over Europa, Azië en het Amerikaanse continent. Bij delaware werken 3.500 medewerkers.