Alfred Gerrits haalt Willem van Deelen aan boord als aandeelhouder

30 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Gerrits, een financieel advieskantoor uit Wijchen, heeft Willem van Deelen benoemd tot equity partner.

De 30-jarige Van Deelen wordt met deze stap voor de helft eigenaar van het adviesbureau, naast oprichter Alfred Gerrits. Het is voor hem de kroon op zijn tijd en werk bij Gerrits – hij kwam in 2012 als 19-jarige schoolverlater binnen bij het bureau, en mag zich nu elf jaar later medebestuurder noemen.

“Ik ben trots dat ik me per 1 januari 2023 mede-eigenaar mag noemen van dit prachtige bedrijf. Samen met Alfred en ons sterke en energieke team kijk ik er naar uit om te bouwen aan de toekomst van het bureau”, aldus Van Deelen.

Alfred Gerrits (links) en Willem van Deelen (rechts)

Van Deelen was echter niet de gehele periode werkzaam bij Gerrits. Tussen 2015 en 2020 deed hij ervaring op bij grotere branchegenoten (Crowe Peak en HLB Witlox Van den Boomen) en in de industrie (bij het in Mook gevestigde Geba Verhuur).

Naast het meebesturen van het bureau krijgt Van Deelen de portefeuille digitalisering onder zijn hoede. “We willen onze digitale transformatie versnellen, onder andere door toepassing van continious monitoring. Zo maken we een efficiëntieslag en creëren we meer ruimte voor persoonlijke advisering van onze cliënten, want daar ligt onze meerwaarde.”

Gerrits telt een team van ruim 10 medewerkers. Zij richten zich op advisering (bedrijfsadvisering, financieel management en fiscaal advies), financiële administratie en boekhouding (jaarrekening, accountancy en loonadministratie) en de begeleiding van startende bedrijven (ondernemingsplan, financiering).

Zelf is Van Deelen gespecialiseerd in financiële en fiscale vraagstukken. “Willem staat dicht bij de klant, kan zich goed inleven en weet complexe zaken te vertalen naar ondernemerstaal", aldus Alfred, die zelf ook uitgebreide ervaring opdeed bij concullega’s alvorens hij Gerrits in 2000 opzette. Hij werkte eerder zo’n tien jaar bij Big Four-kantoor Deloitte en bij Crowe Peak.