Nerissa Lazeron leidt Rotterdams datascience bureau Veneficus

25 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Detacheringsbureau Veneficus heeft per 1 januari een nieuwe managing director: de 34-jarige Nerissa Lazeron.

Met de promotie van Nerissa Lazeron krijgt Veneficus een bekend gezicht aan het roer. Lazeron sloot zich twee jaar geleden aan als eindverantwoordelijke voor de commerciële afdeling en heeft in die rol veel indruk gemaakt op het management en haar collega’s.

De afgelopen twee jaar wist Veneficus uit te groeien van nog geen 20 professionals naar de huidige ruim 50 medewerkers. Als het aan Lazeron ligt krijgt het groeipad ook de komende jaren een vervolg: “Met een niet te stoppen ambitie ben ik onwijs trots dat ik daar in deze nieuwe rol weer mijn steentje aan bij mag gaan dragen.”

Nerissa Lazeron, Managing Director, Veneficus

Het in Rotterdam gevestigde Veneficus legt zich toe op data science-vraagstukken. Het bureau biedt consultancydiensten rondom datagedreven werken, detacheert data scientists (zowel detachering als detavast), en biedt verschillende zelf-ontwikkelde oplossingen (bijvoorbeeld: Houzr).

Het bureau werkt voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren,en mag onder meer de Belastingdienst, Coca-Cola, Eneco, Nationale-Nederlanden, PostNL, Rabobank en Volksbank tot zijn klantenkring rekenen.

“We hebben fantastische opdrachtgevers aan ons verbonden. Gezien de potentie in de markt, ben ik ervan overtuigd dat we de komende jaren verder gaan groeien”, aldus Lazeron, die het stokje overneemt van Alon Jansen, die twee jaar geleden de rol kreeg toebedeeld van Veneficus-oprichters Daan Vroom en Joost van der Zon.

“Nerissa heeft zich sinds haar komst binnen Veneficus bewezen. Deze functie is dan ook meer dan verdiend door haar behaalde resultaten en de potentie die we zien om het stokje van mij over te nemen”, aldus Jansen.