Silvia Pagliero als partner aan de slag bij Eight Advisory

13 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eight Advisory heeft een nieuwe partner verwelkomd binnen zijn Amsterdamse team: Silvia Pagliero.

Het internationale advieskantoor werd ongeveer vijftien jaar geleden opgericht in Frankrijk en is sindsdien uitgegroeid naar een team van meer dan 700 consultants in verschillende Europese landen. Het Amsterdamse kantoor zag in maart 2021 het levenslicht.

Per 1 januari is het partnerteam in onze hoofdstad versterkt met Silvia Pagliero, die hiervoor meer dan 20 jaar werkzaam is geweest in zowel de consultancy als de financiële dienstverlening.

Silvia Pagliero, Partner, Eight Advisory

Pagliero maakt de overstap vanuit pensioenbeheerder PGGM, waar ze de rol van Lead Valuation Officer vervulde. Daarvoor werkte ze jarenlang voor Deloitte binnen de Corporate Finance-praktijk. Eerder in haar loopbaan was ze ruim vijf jaar in dienst bij McKinsey & Company en acht jaar actief voor de Italiaanse fiscale adviseur RLVT.

Bij Eight Advisory heeft Pagliero de taak gekregen om de Strategic Valuation & Modelling-praktijk verder uit te bouwen. Deze praktijk helpt klanten met het uitvoeren van waarderingen bij transacties en met het bouwen van modellen ten behoeve van financiële besluiten.

Philippe Fimmers, Managing Partner van Eight Advisory in Nederland en België, reageert verheugd op de komst van Pagliero: “Silvia is niet alleen een groot expert in haar vakgebied, maar ook een succesvol manager, en is perfect gepositioneerd om ons Strategic Valuation & Modelling-aanbod in Nederland te versterken.”

“We zijn verheugd dat Silvia ons team in Amsterdam versterkt”, voegt Matthew Thumas toe, die leidinggeeft aan de praktijk Strategic Valuation & Modelling. “Ze beschikt over een schat aan waarderingservaring in belangrijke groeigebieden zoals infrastructuur en energie, die van cruciaal belang zijn voor de voortdurende duurzaamheid- en ESG-overwegingen.”