Grant Thornton sluit aan bij Business Leaders netwerk

07 augustus 2012 Consultancy.nl

Grant Thornton heeft een partnerovereenkomst afgesloten met Business Leaders. De overeenkomst biedt Grant Thornton de mogelijkheid inhoudelijke invulling te geven aan een reeks congressen, seminars en events. Thema’s die op de agenda staan, zijn onder meer groei, leiderschap, fusies en overnames en internationalisering.
 
Business Leaders is een netwerk voor directeuren en topondernemers in Nederland, dat eind 2011 is opgericht. Het lidmaatschap is toegankelijk voor een specifieke doelgroep: organisaties met een omzet groter dan €5 miljoen óf minimaal 50 medewerkers in dienst. Naast Grant Thornton zijn ook adviesbureaus Capgemini, Stratix Consulting, Hay Group en Conclusion ook partner van het netwerk.
 
De partners zijn uiteraard blij met de deal. Grant Thornton adviseur Sebo Havinga: “Business Leaders is een community die Grant Thornton uitstekende mogelijkheden biedt om te netwerken en onze kennis en cases te delen met besluitvormers van ambitieuze en dynamische organisaties. Het bouwen van duurzame business relaties staat daarbij centraal”. Joel aan ’t Goor van Business Leaders voegt toe: “We bewegen ons in dezelfde markt en we hebben eenzelfde drive om van onze samenwerking een succes te maken. De kennis, ervaringen en het netwerk van Grant Thornton leveren toegevoegde waarde aan onze business leaders”.

Nieuws