Nehemia Project Management benoemt Patrick Soons tot bestuurder

09 januari 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Nehemia Project Management heeft per vandaag Patrick Soons benoemd tot bestuurder. Soons neemt in het directieteam plaats naast Arno Tange en Ed van der Heijde.

Het in Barendrecht gevestigde Nehemia is een specialist in projectmanagement. Het bureau helpt opdrachtgevers binnen de expertisevelden projectmanagement, contractmanagement, omgevingsmanagement, technisch management en integrale projectbeheersing.

Met de aanstelling van Soons speelt Nehemia in op de groeiende vraag naar zijn dienstverlening. Het bureau met is met name actief binnen de bouw- en infrasector en werkt voor overheden, waterschappen, havenbedrijven en – als onderaannemer – voor ingenieurs- en adviesbureaus.

Ed van der Heijde, Patrick Soons, Arno Tange

“Met de komst van Patrick staan wij klaar voor onze groeiambities en kunnen wij onze kennisfitheid blijven garanderen”, zegt Arno Tange, die het bureau in 2008 oprichtte. Begin 2021 haalde hij Ed van der Heijde aan boord als partner, die hij nog kende van hun gezamenlijke tijd bij projectmanagementbureau Balance.

Soons komt min of meer uit dezelfde stal. In mei 2022 werden Balance en Task overgenomen door Eiffel. Soons was de afgelopen zeven jaar actief in een managementrol bij Task. Daarvoor bekleedde hij diverse rollen bij Arcadis, waar hij zo’n tien jaar werkte. Hij richt zich vooral op programma’s en projecten in de markten infrastructuur en energie.

“Ik ben ontzettend blij dat ik kan gaan meebouwen aan de verdere groei en doorontwikkeling van Nehemia Project Management”, aldus Soons. “Er ligt een gezonde dosis ambitie, werken gedreven professionals en er heerst een gemoedelijke sfeer. Met mijn ervaring kan ik zowel helpen in het verstevigen van de interne bedrijfsvoering als het verzilveren van mooie commerciële kansen.”