Treasury specialist Zanders breidt Londen kantoor uit

07 juli 2011 Consultancy.nl

Zanders heeft haar Britse praktijk uitgebreid met drie nieuwe consultants. Het team is versterkt met twee consultants uit Zuid-Afrika, Greg Ellis en David Power. Mark van Ommen, werkzaam in Nederland, maakt per 1 juli 2011 de overstap maakt van het hoofdkantoor in Bussum naar de Britse vestiging.

Zanders opende het kantoor in Londen in 2008. Managing Director is treasuryconsultant David Kelin.

Groeistrategie
De uitbreiding van het Britse kantoor maakt deel uit van de groeistrategie van Zanders. Mark van Ommen: “Een aantal jaren geleden heeft Zanders duidelijk aangegeven dat het bedrijf niet de intentie had om een Nederlands adviesbureau voor internationale klanten te zijn, maar de visie heeft om een echt internationaal consultantsbureau te zijn.”

De Zanders adviseur hoopt dat de uitbreiding van het Londense kantoor zal bijdragen aan een versterking van de bedrijfsactiviteiten op de Britse markt: “Zanders is het grootste onafhankelijke adviesbureau voor treasurydiensten in Europa – een uitstekende positie om in de Britse markt op voort te bouwen". Naast Londen heeft Zanders ook sinds 2006 een kantoor in Brussel en sinds 2010 een kantoor in Zwitserland.

Over Zanders
Zanders is een adviesbureau gespecialiseerd in de kennisgebieden treasury management, risico-management en corporate finance. Het adviesbureau heeft circa 150 consultants verspreid over vestigingen in Nederland, België, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuws