Annelore Buijs managing director van Cegeka in Nederland

02 december 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Annelore Buijs wordt per 1 januari de nieuwe managing director van Cegeka Nederland. In deze rol zal ze zich richten op het verder uitbouwen van de marktpositie van de IT-dienstengroep in ons land.

“De groei die Cegeka internationaal – en in Nederland in het bijzonder – het afgelopen jaar realiseerde, is knap”, laat Buijs weten, daarmee doelend op de uitstekende prestaties van Cegeka in 2021. Zo nam de groepsomzet vorig jaar met 16% toe naar €744 miljoen en de bedrijfswinst met 20% naar €66,4 miljoen.  

“Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn schouders te zetten onder het succesverhaal van de organisatie en de medewerkers en de klanten snel te ontmoeten”, blikt Buijs vooruit op haar nieuwe rol. 

Annelore Buijs, Managing Director, Cegeka in Nederland

Stijn Bijnens, CEO van Cegeka, vult aan: “Ik ben ervan overtuigd dat we met de komst van Annelore de weg kunnen inslaan om van Cegeka een nog belangrijkere speler in Nederland te maken.”

Buijs, die hiervoor managing director was bij Medipoint, kan bogen op een loopbaan van meer dan twintig jaar. Daarin heeft ze verschillende directie- en leidinggevende functies mogen vervullen in sectoren als telecom, technologie, verzekeringen en de gezondheidszorg. Ze heeft ruime ervaring in het aansturen en ontwikkelen van organisaties.

Eerder in haar carrière fungeerde ze als Vice President Customer Operations BU Retail bij Worldline Global en als Managing Director bij Dixons Carphone. In haar vroege loopbaan was ze actief bij telecomreus KPN. Ze vervulde er verschillende posities en wist te door te groeien naar de rol van VP Customer Service Integration & Operations.

In haar nieuwe rol als managing director van het Nederlandse kantoor van Cegeka, zal Buijs zich vooral gaan richten op het versterken en verder uitbouwen van de marktpositie van de ICT-dienstverlener in ons land. Ook zal ze haar commerciële business-to-businesservaring en brede expertise op het vlak van customer service inzetten voor de toekomstige groei van Cegeka in Nederland.

“Annelore brengt als managing director waardevolle expertise mee om de organisatie in Nederland, wat voor Cegeka de tweede thuismarkt is, verder te laten groeien”, besluit Bijnens.

In totaal is Cegeka met meer dan 5.500 medewerkers actief in 11 Europese landen.