BTS wint human capital management-awards voor klantwerk

12 oktober 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel

Bij de Brandon Hall Group Excellence Awards zijn enkele tientallen wereldwijde klantprojecten van BTS in de prijzen gevallen. Deze projecten krijgen erkenning voor hun uitstellende en mensgerichte karakter.

Al bijna 30 jaar geeft het Amerikaanse Brandon Hall Group erkenning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van human capital management. Jaarlijks zet de organisatie bedrijven in de schijnwerpers die de toon zetten op het gebied van learning & development, talentmanagement, leiderschapsontwikkeling, diversiteit en inclusie, recruitment en human resources.

Inmiddels zijn voor de 2022-editie van de Brandon Hall Group Excellence Awards de winnaars bekendgemaakt. BTS is daarbij als een van de best presterende partijen uit de bus gekomen. Het bedrijf sleepte met zijn klantprojecten maar liefst 44 awards in de wacht: 21 keer goud, 14 keer zilver en 9 keer brons.

BTS wint human capital management awards voor klantwerk

“Excellence Award-winnaars onderscheiden zich door hun uitmuntendheid in human capital management. Zij begrijpen goed hoe alle functies integraal moeten samenwerken om bedrijven vooruit te helpen”, laat Rachel Cooke weten, de Chief Operating Officer bij Brandon Hall Group.

Wereldwijd zijn meer dan 800 awards uitgereikt. Alle inzendingen werden beoordeeld door een panel van onafhankelijke senior experts, bestuurders en analisten van Brandon Hall Group. Hun oordeel is gebaseerd op criteria als het programma-ontwerp, hoe goed een oplossing aansluit op een vraagstuk, innovatie en meetbare voordelen.

Het panel prees de klantprojecten van BTS in uiteenlopende sectoren: in de bankensector (ING, National Australia Bank, Santander, ScotiaBank, Standard Bank), consumptiegoederen (Colgate-Palmolive, Mondelez), zakelijke dienstverlening (Accenture), pharma & life sciences (Abbott, Bayer), energie (Repsol), technologie (HP, Repsol) en telecom (Vodacom).

Rick Cheatham, Chief Marketing Officer bij BTS, zegt in een reactie op de awards: “We zijn erg dankbaar om erkend te worden voor onze partnerships met klanten. Onze continue samenwerking om de beste oplossingen te leveren – zowel virtueel, persoonlijk of in een hybride omgeving – is een bewijs van het vertrouwen en de kracht van de relaties die we samen hebben opgebouwd.”

BTS werd opgericht in 1986. Het advieskantoor is gespecialiseerd in de menselijke kant van strategie-uitvoering. De in Zweden gevestigde adviesgroep telt meer dan 1.100 medewerkers, werkzaam vanuit 36 kantoren in vijf continenten. In Nederland opereert BTS vanuit een kantoor in Amsterdam.

Andere adviesbureaus die bij de Brandon Hall Group Excellence Awards in de prijzen vielen zijn Accenture, Bain & Company, Boston Consulting Group, Cognizant, Deloitte, McKinsey & Company, Oliver Wyman en PwC.