Delta Capita benoemt Maikel Miggelbrink tot hoofd van consulting

03 oktober 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Delta Capita heeft per 1 oktober een nieuwe Head of Consulting: Maikel Miggelbrink. 

Met Maikel Miggelbrink krijgt de financial services-specialist een goede bekende aan het roer van de adviestak. Hij is sinds 2020 werkzaam bij Delta Capita en geeft momenteel leiding aan de Risk & Regulatory-consultingpraktijk.

Miggelbrink kwam via de overname van Voogt Pijl & Partners aan boord bij Delta Capita, samen met zo’n 30 collega’s. Eén van hen was mede-partner Robert Voogt, die hij nu opvolgt.

Maikel Miggelbrink, Head of Consulting, Delta Capita

Eerder in zijn loopbaan werkte Miggelbrink voor onder meer adviesbureaus Capgemini Consulting (nu Capgemini Invent) en O&i (nu Bvolve). Hij neemt 17 jaar ervaring in het consultingvak meer naar zijn nieuwe rol.

“Maikel heeft uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening, hij is een aanwinst voor onze medewerkers. Ik kijk uit om nauw samen te werken om de visie van Delta Capita te gaan realiseren”, aldus Tom Kastelein, CEO van Delta Capita in de Benelux.

Met rond de 200 professionals in de Benelux is Delta Capita een van de grotere bureaus gespecialiseerd in zakelijke diensten voor de financiële sector. Delta Capita is wereldwijd gevestigd en in totaal werken er 1.400 mensen. 

De consultancypraktijk adviseert klanten over thema’s als organisatie, governance, finance en risicomanagement, financial crime en digital transformatie. Daarnaast is Delta Capita actief in technologie (systeemontwikkeling en -implementatie) en managed services (uitbesteding van financiële en operationele processen en solutions). 

Volgens Miggelbrink zorgen deze drie diensten onder één kap voor een onderscheidende aanpak in de markt. “We hebben de doelstelling om het operating model van financiële dienstverleners structureel te optimaliseren en te innoveren. Met onze diepe kennis van de sector, de kritieke processen en de nieuwste technologieën helpen wij klanten met het opnieuw uitvinden van hun waardeketen.”

Miggelbrink heeft dan ook de ambitie om multidisciplinaire samenwerking en kennisdeling binnen de groep verder op de kaart te zetten. “Door de samenwerking binnen Delta Capita Group te optimaliseren, zowel over de verschillende disciplines als over de landsgrenzen heen, bieden we klanten een krachtigere propositie en stellen wij onze collega's in staat om hun ambities te realiseren.”