LEAF Advies versterkt zich met Suzanne Looij

11 juli 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

LEAF Advies heeft het team uitgebreid met Suzanne Looij, een professional met een lange staat van dienst in de pensioen- en verzekeringssector. 

Boetiekadvieskantoor LEAF Advies – opgericht in de huidige vorm begin 2021 – ondersteunt bedrijven in de pensioen- en verzekeringswereld bij strategievorming en -implementatie.

“Ik verheug me enorm op de samenwerking met de partners Robert Kriek en Diederik Schouten en associate partner Cas Vande Velde. Ik heb hen leren kennen als professionals met veel kennis, die in hun opdrachten nauw samenwerken met hun klanten”, zegt Looij over haar benoeming tot associate partner.

Suzanne Looij, Associate Partner, LEAF Advies

“Vooral de aanpak van LEAF Advies spreekt me aan”, vervolgt Looij. “We gaan intensief in gesprek met onze klanten, zowel met management als de mensen in de teams. Wij weten dat je niet vanaf de zijlijn kunt meewerken aan veranderingen. Wij staan bij klanten graag met onze voeten in de modder om op alle niveaus in de organisatie duurzame impact te hebben.”

Met de komst van Looij kan LEAF Advies de dienstverlening uitbreiden. Schouten zegt hierover: “Wij helpen onze klanten op het gebied van strategie, expertise, propositie en change. Suzanne heeft vooral ervaring op het gebied van operations, customer service en business risk. Met haar aan boord verbreden we onze expertise.”

“Suzanne vult ons team mooi aan”, voegt Kriek toe. “Zij heeft veel ervaring in het begeleiden van de transformatie op het gebied van operations en customer service. We zien dat dit steeds vaker gebieden zijn die een belangrijk onderdeel zijn in de strategie van onze klanten. Het is heel fijn iemand in ons team te hebben die zoveel ervaring heeft in veranderingstrajecten in deze onderdelen van organisaties.” 

Looij werkte hiervoor meer dan twintig jaar bij Nationale-Nederlanden, in haar meest recente rol als directeur in het Client Servicing-team binnen de pensioendivisie. Ook was ze naast haar lijnmanagementrol betrokken bij verschillende verander- en verbetertrajecten. 

“Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om bij een transformatie ook oog te blijven houden voor de sturing op de dienstverlening in het hier en nu”, vertelt ze. “De aanpak die LEAF Advies hanteert bij de begeleiding van de strategie-implementatie past daarbij: hands-on, stapsgewijs en gestructureerd, zodat de transformatie goed gecombineerd kan worden met het dagelijkse werk.” 

Ook wijst Looij op de people-first aanpak die LEAF Advies hanteert. “Oprechte aandacht voor mensen binnen een organisatie maakt de kans op een succesvolle verandering veel groter. Ik heb ook altijd vanuit dit principe gewerkt.”