Sia Partners opent kantoor in Antwerpen, tweede in België

08 juli 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wereldwijd management consultancybureau Sia Partners heeft een nieuw kantoor geopend in Antwerpen. Het betreft het tweede kantoor van het bedrijf in de Belgische markt.

Sinds 2005 is Sia Partners actief in België, waar het klanten bedient vanuit een kantoor in hoofdstad Brussel. Na dit lokale team de afgelopen jaren te hebben uitgebouwd naar circa 60 professionals, slaat Sia Partners nu zijn vleugels uit naar de op één na grootste stad van het land: Antwerpen.

“We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons kantoor in Antwerpen nu officieel is geopend”, aldus Jean Trzcinski, een managing partner bij Sia Partners in België.

Sia Partners opent kantoor in Antwerpen, tweede in BelgiëVorige maand werd het nieuwe kantoor officieel geopend en kwamen de consultants van de nieuwe vestiging (en enkele collega’s van het Brusselse kantoor) bijeen om bij deze mijlpaal stil te staan. Het Antwerpse kantoor is momenteel volop bezig met het werven van professionals voor alle niveaus, van associate partners tot junior consultants.

Sia Partners werd in 1999 opgericht in Frankrijk en telt tegenwoordig zo’n 2.200 medewerkers, actief vanuit kantoren in vier continenten. Vorig jaar genereerde het consultancykantoor een omzet van ongeveer €300 miljoen.

Het Belgische team van Sia Partners is actief op het gebied van onder meer strategie, organisatie, operational excellence en digitale transformaties. Daarbij kan het bogen op capaciteiten met een focus op onder andere de energietransitie, kunstmatige intelligentie, human resources, sales & marketing en customer experience.

De klanten van Sia Partners zijn vooral actief binnen de financiële dienstverlening, verzekeringen, industrie, energie- en nutssector, farmaceutische industrie, retail en de transport & logistiek.

De Belgische vestigingen werken nauw samen met de Nederlandse praktijk, die ook rond de 60 consultants telt.

Eerder dit jaar opende ook Oliver Wyman een nieuw kantoor in Brussel. In ons land is Oliver Wyman al jaren actief vanuit een kantoor in Amsterdam.